DESPRE NOI

Premium Security este o companie de securitate înfiinţată în conformitate cu prevederile legii nr. 333/2003, fiind licenţiată să ofere clienţilor săi, soluţii complete de securitate. Astfel, compania noastră, presteaza în baza contractelor încheiate cu Clientii, servicii de pază, protecţie, monitorizare şi intervenţie rapidă, însoţire transporturi de valori, proiectare, instalare, punere în funcţiune şi mentenanţă sisteme electronice de securitate ( sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de pontaj şi control al accesului, etc), managementul securitatii si intocmire analize de risc.

Premium Security nu este doar un brand. Premium Security defineste Conceptul de Securitate prin care asigura clientilor sai implinirea Sentimentului de Siguranta.

Prin fiecare actiune oferim servicii de inalta calitate cu echipe profesioniste si suntem receptivi la nevoile si dorintele fiecarui client, astfel am devenit partenerul ideal pentru prevenirea si eliminarea riscurilor de securitate.
Facem totul cu profesionalism, forta si seriozitate, responsabilitate si flexibilitate fata de nevoile clientului si depunem toate eforturile pentru a atinge calitatea maxima in serviciile de securitate.

Serviciile Premium Security se vor efectua in conformitate cu nevoile dumneavoastra, precum si cu respectarea reglementarilor legislative in vigoare.

Evolutia sigurantei

Legea 333/200 se adreseaza tuturor structurilor cu atributiuni de paza si protectie indiferent ca aceasta este realizata: cu efective de jandarmi, cu gardieni publici, cu personal propriu sau prin societati specializate si licentiate in domeniu. Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii 333/2003 sunt continute de H.G. 301/2012 care a inlocuit si abrogat totodata H.G.1010/2004 aflata in vigoare pana in luna mai 2012. Un alt act normativ important aflat in vigoare este H.G. 935/2007 , care stabileste modelul de echipament pentru agentii de paza care isi desfasoara activitatea in cadrul societatilor specializate de paza si protectie. Toate cele trei acte normative amintite mai sus, pot fi vizualizate , respectiv descarcate accesand link-urile de mai jos.