MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Premium Security presteaza servicii specializate de monitorizare si interventie rapida cu respectarea normelor legislative in vigoare.

Dotarea cu mijloace de autoaparare specifice: tomfa, spray lacrimogen, statie emisie-receptie/telefon mobil, permit o desfasurare coreaspunzatoare a activitatii in conditii cu factori de risc ridicat. Serviciile sunt executate sub comanda unui personal cu competenta profesionala ridicata si indelungata experienta in domeniu.

Sistemul de monitorizare al clientului este conectat la dispeceratul central al societăţii noastre prin programarea şi interfaţarea radio a centralei de alarmă.
Datele transmise de sistem se monitorizează permanent, prin transmisie radio, prin reţea GSM/GPRS.

Supravegherea sistemelor de comunicaţie se realizează continuu şi în mod computerizat şi asistat uman. Intervenţiile în reţea sunt depistate instantaneu, excluzând orice posibilitate de scanare sau descriptare de date transmise.
Cu o prezenta in aproximativ 40 de judete, prin partenerii nostri de incredere si prin experienta profesionala a personalului nostru, va garantam prestarea unor servicii de cea mai buna calitate.