PAZA SI PROTECTIE

Premium Security prestează servicii specializate de pază cu respectarea normelor legislative în vigoare. Serviciile sunt executate cu personal de pază calificat şi atestat, pregatit atît din punct de vedere fizic cât şi profesional, echipat şi dotat în funcţie de anotimp, specificul postului de pază încredinţat şi misiunii pe care o au de îndeplinit. Dotarea cu mijloace de autoaparare specifice: tomfă, spray lacrimogen, staţie emisie-recepţie/telefon mobil, Seka Guard Tour şi armament individual ( neletal) , permit o desfăşurare coreaspunzătoare a activităţii în condiţii climatice dificile sau cu factori de risc ridicat. Serviciile sunt executate sub comanda unei echipe cu competenţe profesionale ridicate si experienta îndelungată în domeniu.

Sistemul GUARD TOUR GPRS conectat la dispecerat, permite verificarea punctelor de control prestabilite pentru patrule, confirmarea intervențiilor în timp real prin GPRS, precum și transmiterea a până la 6 semnale distincte cu semnifcație definibilă de către utilizator. Transmisia datelor se efectuează prin protocolul GPRS având ca mediu de transmisie rețele GSM, fiind funcțională oriunde există acoperire GSM. Protocolul codificat și bidirecțional asigură integritatea și securitatea datelor transmise precum și verifcarea recepției acestora de către dispecerat. În cazul tipic, timpul de transmisie a evenimentelor este de circa 1,2 secunde.

Sistemul se conectează la dispeceratul central al societăţii noastre prin programarea şi interfaţarea radio a echipamentelor.Datele transmise de sistem se monitorizează permanent, prin transmisie radio si/sau prin reţea GSM/GPRS. Supravegherea sistemelor de comunicaţie se realizează continuu şi în mod computerizat şi asistat uman.

Intervenţiile în reţea sunt depistate instantaneu, excluzând orice posibilitate de scanare sau de scriptare de date transmise.
Este imposibila întreruperea canalelor de comunicaţie sau alterarea datelor transmise de către dispecerat.
In functie de programare, evenimentele monitorizate la dispecerat pot fi personalizate in functie de cerintele de securitate ale obiectivului . Interventia la alarma este asigurata de forte de interventie rapida formate din agenti de interventie specializati, antrenati permanent, avand o dotare care sa le permita sa faca fata oricaror situatii ivite.